HOME
BIJELE VODE
Bosnian(Bosnia and Herzegovina)English (United Kingdom)
FACEBOOK

Home WATER COOLER APARATI
WATER COOLER APARATI E-mail

Želite izvorsku vodu na dohvat ruke? Kristalno čista, hladna i osvežavajuća Bijela voda je pravi izbor za Vaš poslovni prostor ili kuću.
Water cooler aparati hlade vodu na temperaturu od 5⁰ C, a također, vrše zagrijavanje vode na 95⁰ C. Spravljanje hladnih i zdravih napitaka nikad nije bilo lakše. Naravno, ovo je i idealan način za pravljenje toplih napitaka poput kafe, čaja, instant supica i hrane za bebe.

Naša ponuda uključuje:
- BESPLATNO korištenje water cooler aparata uz kupovinu tri bidona vode mjesečno,
- BESPLATAN prevoz i dostavu,
- Redovno servisiranje i dezinfekciju (u razmacima od svaka 3 mjeseca).

Boca (bidon) je zapremine 18,9 litara (5 galona).  Boca se naplaćuje po cijeni od 8,55 KM (cijena bez PDV-a). Prilikom prve isporuke vode u minimalnoj količini od 2 boce, naplaćuje se kaucija za ambalažu u iznosu od 10 KM po boci. (PDV uključen)
U daljnjim isporukama se samo vrši zamjena ambalaže po principu: x prazne = x pune.
Po raskidu ugovora kupac dobiva povrat kaucije u punom iznosu.

Dezinfekcija aparata je obavezna i obavlja se svaka 3 mjeseca na lokaciji distributera. Prilikom preuzimanja aparata za dezinfekciju, ostavljamo Vam drugi, već dezinficirani aparat.

HACCP Codex Alimentarius osigurava stalni sistem kontrole sigurnosti vode te jamči kvalitetu našeg proizvodnog procesa. Sistem upravljanja kvalitetom odgovara zahtjevima norme ISO 9001 i 14001.U pripremi i nakon nje, svaki bidon vode je pod stalnim tehnološkim nadzorom.

 

cer 1s cer 2s cer 3s

Vaš ukupan dojam o pružanju naših usluga.